Island inspiration


Esther Acampora, opgeleid aan de mode-academie, ontwerpt unieke sieraden en mode met behulp van haar gevoel voor vorm en stijl, en haalt ook inspiratie uit natuurlijke materialen en vormen. Yebisah is een speciale lijn geïnspireerd op het eiland Ibiza. U kunt er zeker van zijn dat elk product zonder vergelijk is en uitsluitend met de hand wordt gemaakt. Sieraden en modeontwerp met een exclusieve handtekening.

Yebisah - Ibiza jewellery

Een collectie van sieraden en mode

Deze website bevat een uitgebreide collectie sieraden, mode en andere accessoires.


NOT JUST A DESIGN

De hand die schetst, de hand die maakt


Met traditioneel vakmanschap en passie voor het ambacht veranderd Esther Acampora alle materialen zelf, zoals gieten, patineren en slijpen. Bestaande elementen en objecten krijgen een nieuw leven door ze te verwerken in het ontwerp van een uniek mode- of sieradenstuk, met behulp van haar gevoel voor vorm. Omdat alle sieraden en modeartikelen handgemaakt en speciaal zijn, is er geen mooier en persoonlijker cadeau om te geven of te krijgen.


Een herkenbaar handschrift

Wilt u iets speciaals uitdrukken of voor een gelegenheid - bijvoorbeeld een vakantie naar een zonnig eiland - een uniek sieraden- of modeontwerp? Esther vertaald uw wens, verhaal of fantasie naar een eigen ontwerp. In haar onmiskenbare handschrift en met gevoel voor schoonheid maakt het niet alleen tot een sieraad of modeontwerp, maar een echt gespreksonderwerp.


SPECIAAL ONTWORPEN SIERADEN OF FASHION

Naast de unieke handgemaakte ontwerpen, ontwerpt Esther Acampora ook sieraden of mode op bestelling, zowel voor particulieren als voor professionele klanten. Met een speciaal ontworpen sieraad of modestuk voor een persoonlijke gelegenheid zoals een eilandvakantie of exclusief strandfeest, geef je je outfit een uniek accent of een speciale betekenis. Kleuren, materialen, vorm en symboliek met jouw afgestemd in een exclusief ontwerp.

ONTWERP OP VERZOEK? NEEM CONTACT OP